Pronájem domu (Pronajato)

Praha 10 - Otrubova

48 000 Kč za měsíc

+ 8440 Kč poplatky

Kód nabídkyN63999
Dispozice domu5+kk
Poloha objektuŘadový
Druh objektuCihlová
Zastavěná plocha168 m2
Celková podlahová plocha147 m2
Užitná plocha147 m2
Stav objektuNovostavba
Plocha pozemku/ů186 m2
Typ domuPatrový
Počet podlaží2
Rok výstavby2017
K dispozici od15.11.2022
Umístění objektuKlidná část obce
Plocha zahrady65 m2
PENB: Náročnost budovyB - Velmi úsporná

Popis

Přestěhujte se do Štěrbohol. Soccer Reality Vám exkluzivně nabízí na pronájem zařízený řadový dům 5+kk v pražských Štěrboholech. Dům je z roku 2017.

Po vstupu vás přivítá předsíň s výklenkem na odložení kabátů. Zároveň je zde prostor na botník a odložení dalších věcí. Je zde samostatná toaleta a vstup do garáže. Po pravé straně najdete vchod do obývací části, která nabídne krásný a elegantní kuchyňský kout s plně vybavenou linkou. Mezi kuchyní a obývací částí je jídelní prostor. Z obývací části se dostanete na terasu o velikosti 16 m2 a dále na zahradu. Po schodech se dostanete do prvního patra, kde se po pravé straně nachází pokoj dětský pokoj, pokoj pro hosty a na druhé straně ložnice s krásně uzpůsobenou šatnou. Dále je zde koupelna, vybavená jak vanou, tak sprchovým koutem a toaletou. Na patře se nachází i technická místnost s prostorem na pračku, sušičku a další spotřebiče. Dům se nabízí kompletně zařízený, po domluvě je možné nábytek odvézt.

K domu náleží garáž a parkovací stání před domem.

Vaše budoucí bydlení se nachází v pražských Štěrboholech, které nabídnou jak klid a přírodu, tak veškerou občanskou vybavenost. Můžeme začít obchodním centrem Štěrboholy, kde najdete množství obchodů a supermarket. Hned vedle se nachází stavebniny a prodejna nábytku, nebo potřeb pro domácí mazlíčky. Na metro A se dostanete autobusem do deseti minut. Pokud jezdíte autem, jižní spojku najdete dvě minuty jízdy od domu. Pokud rádi chodíte na procházky, od domu dojdete pomalou chůzí například k rybníku Slatina. Pro delší výlety se nabízí například přírodní park Říčanka.

Dům je volný k okamžitému nastěhování.

Lokalita

Praha 10 - Otrubova