Pronájem bytu 2+kk (Pronajato)

Nymburk - Říční

7 400 Kč za měsíc

+ 2.500,- služby za osobu + 1.450,- energie

Kód nabídkyN57786
Dispozice bytu2+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha45 m2
Užitná plocha45 m2
Stav objektuNovostavba
Typ domuPatrový
Číslo podlaží2
Počet podlaží4
VlastnictvíOsobní
K dispozici od1.9.2017
Umístění objektuKlidná část obce
PENB: Náročnost budovyG - Mimořádně nehospodárná

Popis

Hledáte pohodové bydlení ke svému věku s možností využití služeb, které budou v domě poskytovány? Potřebujete bezbariérové bydlení? To vše Vám bude nabídnuto.
Nový byt postaven v roce 2017 se nachází ve 2.NP/ze 4 cihlového domu s výtahem. V bytě je nová kuchyňská linka včetně elektrické dvouplotýnky, trouby, digestoře, na oknech záclony a závěsy, byty na západ mají žaluzie – jinak nezařízen. Nová bezbariérová koupelna se sprchovým koutem, sedátkem a WC dohromady, v koupelně přívod na pračku a sušičku. Podlahy – v obývacím pokoji PVC, v koupelně a předsíni dlažba. Topení – ústřední dálkové, na topení měřáky, dle nich proběhne i vyúčtování tepla. Okna plastová. V bytě možnost internetu.
V domě k dispozici kolárna, společenské místnosti, terasy, v plánu recepce. Každý byt má dvou schránku a zvonek. Parkování – možné před domem, dostatečný počet míst. Byty v patře mají balkony, byty v přízemí terasu. U domu vzniká park v chráněné oplocené zahradě, který bude úžasným místem pro relaxaci a odpočinek obyvatel domu. V objektu budou také k dispozici tyto sociální služby: Pečovatelská služba, osobní asistence, odlehčovací služby

Zázemí domu je řešeno velice nadstandardně včetně kamerového systému. Obyvatelům domu bude k dispozici vybavená společenská místnost s knihovnou a terasou, prostory pro pedikúru a kadeřnictví. Nebudou chybět ani prostory pro lékaře a rehabilitační služby. Chloubou domu je cvičební sál pro rehabilitační cvičení a jógu, jehož součástí je velká jižní terasa s krásným výhledem na řeku a do korun vzrostlých stromů. Celý dům je koncipován jako bezbariérový s prostorným výtahem. Prostory pedikúry, kadeřnictví, ordinací, cvičebního sálu a další společenské místnosti se samostatným vchodem budou k dispozici i pro obyvatele z okolí.
Volný od září 2017. Možnost umístění pro nájemníky trvalého pobytu. Dopravní dostupnost – stanice autobusu nedaleko domu, vlakové nádraží je v Nymburce. Občanská vybavenost je velká včetně obchodů, restaurací, kaváren atd., hned u domu Polabská stezka. Třída energetické náročnosti nebyla dosud určena, z tohoto důvodu je udávána nejnižší možná. V případě zájmu o prohlídku této nemovitosti kontaktujte níže uvedeného makléře. Zaručujeme příjemné a profesionální jednání. Jsme tu pro Vás 7 dní v týdnu.

Lokalita

Nymburk - Říční