Pronájem bytu 3+kk (Pronajato)

Odolena Voda - Československé armády

19 500 Kč za měsíc

+ poplatky, kauce a provize RK

Kód nabídkyN64177
Dispozice bytu3+kk
Druh objektuPanelová
Celková podlahová plocha77 m2
Užitná plocha77 m2
Stav objektuPo rekonstrukci
Typ domuPatrový
Číslo podlaží4
Počet podlaží6
VlastnictvíOsobní
Sklep3.2 m2
K dispozici od1.2.2023
PENB: Náročnost budovyC - Úsporná

Popis

Krásný prostorný zrekonstruovaný byt 3+kk + komora, celkem 77,1 m2, sklep 3,2 m2, ul. Československé armády 363, Odolena Voda. Byt prošel velmi vkusnou nadstandardní kompletní rekonstrukcí, obě ložnice na severní stranu poskytují kouzelný výhled do krajiny, obývací pokoj s kuchyňskou částí jsou orientovány na jih.

Byt se nachází ve 3. patře (4 NP) zatepleného panelového domu. V domě je výtah a kočárkárna.

Dispozice bytu: prostorná vstupní hala (vestav. skříně a botník), velký obývací pokoj s výstupem na slunnou lodžii a kuchyňským koutem (nová luxusní kuchyňská linka, indukční deska, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, vestavěná lednice s velkým mrazákem, dále je v pokoji držák na televizi), dvě ložnice, koupelna (sprchový kout, vana, umyvadlo a místo na pračku i sušičku), samostatné WC (toaleta, umyvadlo + sprška) a komora 2,7 m2. Ve všech pokojích jsou zástrčky na internet a společnou TV anténu.

Ohřev ústředního topení a teplé vody je zajištěn dálkově. V bytě jsou položeny nové vinylové podlahy a dlažba. V bytě je domácí telefon – vrátný a již zmiňovaná společná televizní anténa. Možnost internetu od Forte NET nebo O2 Telefónica.

Bezproblémové parkování před domem, veškerá občanská vybavenost v blízkosti bytu - pošta, lékaři, supermarket Penny, obchody, kadeřnictví, posilovna, restaurace, hřiště, školy i školky, sportovní hala. Na metro Kobylisy autem 15 minut. Nedaleko bytu autobusy číslo: 373 (Praha, Kobylisy), 658, 370, 372, 663, 657, 374.

Odolena Voda je hezké město v okrese Praha-východ, ve kterém žije přibližně 5 900 obyvatel. Leží při dálnici D8, 16 km severně od centra Prahy, 7 km východně od Kralup nad Vltavou a 8 km západně od Neratovic.

Byt je volný ihned. Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií. Jsme tu pro vás 7 dní v týdnu.

Lokalita

Odolena Voda - Československé armády