Pronájem bytu 2+kk

Praha - Slévačská

22 000 Kč za měsíc

+ 3.193,- Kč poplatky + elektřina

Kód nabídkyN65593
Dispozice bytu2+kk
Druh objektuCihlová
Celková plocha57 m2
Užitná plocha68 m2
Stav objektuNovostavba
Typ domuPatrový
Číslo podlaží2
Počet podlaží6
VlastnictvíOsobní
Terasa11 m2
Sklep2 m2
K dispozici od1.8.2024

Popis

Nabízíme vám k pronájmu kompletně vybavený byt 2+kk v novostavbě z roku 2016 o celkové podlahové ploše 57 m² s terasou 11 m², který se nachází v žádané lokalitě Prahy 9 v ulici Slévačská. Byt se nachází ve 2. podlaží domu s výtahem a bezbariérovým přístupem.

Byt je velice vkusně zařízený a připraven k okamžitému nastěhování. Kuchyňská linka je vybavena elektrospotřebiči. Otevřený obývací prostor je spojován s kuchyní a poskytuje vstup na slunnou terasu o velikosti 11 m². Okna jsou osazena venkovními žaluziemi pro maximální komfort v bytě.

Koupelna je vybavena vanou a WC dohromady. Úložný prostor poskytuje komora v bytě, kde se nachází i pračka. Další úložné prostory nabízí prostorný sklep. K bytu dále náleží garážové stání v suterénu domu.

Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost včetně supermarketu, školy, školky, zdravotnických zařízení, pošty a různých obchodů a služeb. Skvělou dopravní dostupnost zajišťuje MHD, před domem se nachází jak tramvajová tak autobusová zastávka, na metro Hloubětín se dostanete pěšky za 5 minut.

Byt je k dispozici ihned. Nepromeškejte tuto příležitost pronajmout si moderní a komfortní bydlení s veškerým vybavením a skvělou dostupností.

Lokalita

Praha - Slévačská