Prodej domu (Prodáno)

Poděbrady - Dr. Beneše

14 000 000 Kč
Kód nabídkyN62537
Dispozice domu5+1
Poloha objektuŘadový
Druh objektuCihlová
Zastavěná plocha143 m2
Celková podlahová plocha163 m2
Užitná plocha300 m2
Stav objektuDobrý
Plocha pozemku/ů710 m2
Typ domuPatrový
Počet podlaží3
Počet podlaží pod zemí1
Umístění objektuCentrum obce
PENB: Náročnost budovyG - Mimořádně nehospodárná

Popis

Máte jedinečnou možnost získat vilu v srdci Poděbrad. Soccer Reality Vám exkluzivně nabízí k prodeji vilu s velkým potenciálem, která se nachází v jedné z nejprestižnějších tamních ulic přímo v centru lázeňského města.

Vila nabízí pozemek obdélníkového tvaru, který má prostor na zaparkování nejméně dvou vozidel. Nedílnou součástí je rozsáhlá zahrada s altánkem, skalkou a jezírkem, plot lemovaný okrasnými keři s růžemi a několik vysázených stromů, které dodávají na celkové atmosféře.

Vila jako taková je členitá a nabízí mnohostranné využití. V podzemním podlaží najdete několik sklepních místností, které představují dostatek úložného prostoru k jakémukoliv využití, včetně technického zázemí.

V přízemí se vedle vstupních dveří vchází do garáže. V zimě tedy nemusíte do svého auta přebíhat, ale pohodlně do něj nastoupíte z tepla domova. Po schodech z předsíně pak přijdete do prvního patra, kde je samostatný prostor na vytvoření kuchyně a dva velké pokoje. Výstupem po schodech se dále dostaneme do mezipatra s jedním pokojem a toaletou. Horní patro nabízí poslední dva pokoje, koupelnu s toaletou a vstup na půdu. Půda je nezařízená, ovšem s možností předělání na obyvatelnou část.

V okolí vily je veškerá občanská vybavenost. Krásnou procházkou se během pár minut ocitnete uprostřed lázeňské kolonády, která disponuje nepřeberným množstvím restaurací, kaváren a rozlehlých parků. V docházkové vzdálenosti najdete také obchody, vzdělávací instituce i lékařské zázemí. Vlakové nádraží je do deseti minut chůze a odveze vás přímými spoji do všech velkých měst České republiky.

Mějte domov tam, kde ostatní jezdí jen na lázeňské pobyty, žijte v srdci Poděbrad. Vily v této lokalitě se dědí z generace na generaci a vy máte jedinečnou příležitost ji získat.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Lokalita

Poděbrady - Dr. Beneše