Prodej pozemku

Praha-Křeslice

12 770 000 Kč
Kód nabídkyN64737
Druh pozemkupro bydlení
Celková plocha838 m2
Charakter okolní zástavbyobytná
Umístění objektuKlidná část obce
KomunikaceDlážděná

Popis

Soccer Reality vám nabízí rovinatý pozemek (obdélníkového tvaru), určený v platném územním plánu k výstavbě rodinného domu, který je přístupný z dlážděné komunikace.

Veškeré inženýrské sítě jsou přivedeny k pozemku či na pozemek (vodovod, kanalizace, elektřina, plyn, optický kabel). Strany pozemku cca 24x36 m. Momentální možnost zastavěnosti je v koeficientu 0,3.

V okolí pozemku jsou již postavené nebo se staví nové rodinné domy.
Tento pozemek se nachází na konci příjezdové cesty.

Pozemek je momentálně zatravněn a není oplocen. .

Křeslice jsou městská čtvrť a katastrální území na jihovýchodním okraji hlavního města Prahy, tvořící území městské části Praha-Křeslice v obvodu Praha 10. Je zde evidováno 29 ulic a 350 adres, žije zde zhruba tisíc obyvatel.
Městská část Praha-Křeslice má vlastní samosprávu (zastupitelstvo). Státní správu v přenesené působnosti pro Křeslice vykonává úřad městské části Praha 11 Jižní Město.
Větší část území Křeslic spadá do přírodního parku Botič-Milíčov. Rozvoj Křeslic probíhá výstavbou rodinných domků se zahradami, která navazuje na okolní přírodu. Rodinné domky vytváří nejmenší zdroj dopravy, pro kterou dostačují stávající místní komunikace a nevynucují si stavbu kapacitních komunikací.

V okolí je možné navštívit přírodní rezervaci Dobrá voda, Průhonický zámek s dendrologickou zahradou, Hostivařskou přehradu a další objekty relaxačního a odpočinkového charakteru.

V obci najdete Úřad městské části, dětské hřiště venkovní posilovnu, mateřskou školu, potraviny atd.

Městskou hromadnou dopravu do Křeslic zajišťují autobusové linky PID. od metra C Háje nebo k železniční stanici Praha - Uhříněves, kde lze přestoupit na linku S9 vedoucí k pražskému Hlavnímu nádraží. Pro školáky je v obci zajištěna školní linka vedena do městské části Petrovice a dále do Uhřínevsi. Křeslice jsou obslouženy i noční linkou z Jižního Města.


Možné financování hypotečním úvěrem, s kterým vám rádi pomůžeme.
Prodávající si vyhrazuje právo k výběru kupujícího.

Lokalita

Praha-Křeslice