Prodej domu

27 500 000 Kč
Kód nabídkyN63852
Dispozice domujiný
Poloha objektuSamostatný
Druh objektuCihlová
Zastavěná plocha311 m2
Celková podlahová plocha501 m2
Užitná plocha501 m2
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha pozemku/ů1032 m2
Typ domuPatrový
Počet podlaží3
Počet podlaží pod zemí1
Užitná plocha v přízemí178 m2
Užitná plocha v podkroví124 m2
Terasa49 m2
Sklep124 m2
Počet bytů3
Umístění objektuKlidná část obce
KomunikaceZpevněná
PENB: Náročnost budovyG - průkaz nedodán

Popis

Nabízíme k prodeji dvougenerační rodinný dům s garáží pro 4 auta s celkovou užitnou plochou 501 m² a pozemkem o výměře 1032 m2. Dům má dva samostatné vchody. Hlavním vchodem se vchází do chodby s vestavnou skříní, poté se vchází do prostorné haly, ze které je vstup do 2.NP či do velkorysého suterénu o výměře 124 m² s okny, který má i vlastní vchod zvenku. Nabízí se tedy možnost využití, jak pro podnikání tak bydlení.
1.NP má dispozici 4+kk, z obývací části s krbem je přímý vstup do krytého bazénu se sprchou a infrasaunou a na venkovní terasu s pergolou, ze které je také vstup do krytého bazénu. Kuchyňská linka zn. Sýkora s kamennou pracovní deskou a se spotřebiči Siemens, součástí kuchyně je spíž. V koupelně je sprchový kout, WC, bidet a dvě umyvadla. 3 samostatné ložnice.
2.NP o dispozici 5+1, z obývací místnosti je vstup na velkou střešní terasu o výměře 49m² s krásným výhledem, kuchyň má vlastní balkon. 4 samostatné ložnice. Součástí jednoho z pokojů je šatna a samostatná koupelna s WC. Dále je v patře velká koupelna, kde jsou dvě umyvadla, masážní vana a sprchový kout. Samostatná toaleta s umyvadlem.
V suterénu se nachází prádelna, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou, technická místnost, dílna, prostor na uchování vína v podschodí, 3x sklepní prostor (sklad), fitness a místnost o rozloze 23m², kde je samostatná kuchyňka.
Nemovitost má nespočet úložného místa.
Dům má tepelné čerpadlo, elektrický kotel a mimo městskou vodu má i vlastní vrtanou studnu.
Parkovací místa zajišťuje garáž s parkovacím stáním pro čtyři auta, další parkování je možné před domem pro až čtyři auta.
Nemovitost se dá tedy krásně využít na bydlení ale i podnikání zároveň.
Krásná a udržovaná zahrada s automatickým závlahovým systémem poskytuje maximum soukromí díky vysokým plotům a vzrostlé zeleni. Na výstavbu byly použity nejkvalitnější materiály. Dřevěné podlahy v domě a na zakázku vyrobené zárubně a dveře z masivního dřeva.

Nemovitost nabízí nespočet možností a rozhodně stojí za to ji vidět. Pro prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Lokalita