Prodej domu

Řevnice - 28. října

17 300 000 Kč

cena je včetně provize realitní kanceláře

Kód nabídkyN65369
Dispozice domujiný
Poloha objektuSamostatný
Druh objektuSmíšená
Zastavěná plocha116 m2
Celková podlahová plocha190 m2
Užitná plocha202 m2
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha pozemku/ů751 m2
Typ domuPatrový
Počet podlaží3
Užitná plocha v přízemí68 m2
Užitná plocha v podkroví52 m2
Počet bytů2
PENB: Náročnost budovyG - průkaz nedodán

Popis

Nabízíme k prodeji samostatný rodinný dům v obci Řevnice, ulici 28. října, v okrese Praha-západ. Tento dům se nachází na parcelním čísle 287, s celkovou plochou pozemku 751 m². Dům
nabízí užitnou plochu 202 m² a je rozdělený do tří podlaží.

Jedná se o velmi dobře udržovanou stavbu, která byla zkolaudována v roce 1980.

Dům je ideální pro vícegenerační bydlení nebo jako investice díky dvěma odděleným bytovým jednotkám. V přízemí se nachází byt s užitnou plochou 68 m², druhý byt je v prvním a druhém patře. V prvním je pak rozloha 70,4 a podkroví nabízí dalších 52 m² obytné plochy. Dispozice domu je variabilní a lze ji přizpůsobit podle potřeby.

K nemovitosti patří také dvě lodžie o celkové výměře 12 m², které se nacházejí ve 2. a 3. NP. Dům je vybaven všemi standardními inženýrskými sítěmi a má zajištěné parkovací stání.
Dům se nachází v klidné části obce Řevnice, která nabízí veškerou občanskou vybavenost, včetně škol, obchodů, restaurací a sportovních zařízení. Díky výbornému dopravnímu spojení je Praha snadno dostupná jak autem, tak veřejnou dopravou.
Pokud hledáte prostorný dům v žádané lokalitě s možností investice, tato nemovitost je přesně to, co hledáte. Rádi vám poskytneme bližší informace a domluvíme prohlídku. Neváhejte nás kontaktovat!

Lokalita

Řevnice - 28. října