Prodej chaty / chalupy (Prodáno)

Barchovice

2 500 000 Kč
Kód nabídkyN62193
Dispozice domu3+kk
Poloha objektuSamostatný
Druh objektuDřevěná
Zastavěná plocha45 m2
Umístění objektuPolosamota
Užitná plocha76 m2
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha pozemku/ů695 m2
Typ domuPatrový
Počet podlaží2
Počet podlaží pod zemí1
Terasa32 m2
K dispozici od14.11.2021
PENB: Náročnost budovyG - Mimořádně nehospodárná

Popis

Prodej patrové chaty s pozemkem a teráskou v krásném místě obce Barchovice - Hryzely, okres Kolín.

Jedná se o chatu, zastavěná plocha 45 m2 s pozemkem o celkové rozloze 695 m2, která se nachází na kouzelném místě uprostřed lesů a polí, v osadě devíti chatek, kde toto místo lemuje Barchovický potok. Objekt je částečně podsklepen, má obytné přízemí a podkroví. Dispozice 3+kk s celkovou obytnou plochou cca 76 m2 ( v 1PP je uzamykatelná garáž, místnost s koupelnou a WC a dílna v přízemí obývací pokoj s kuchyňským koutem a WC, v patře pak dvě místnosti průchozí, nad nimi ještě úložný prostor ). Nemovitost je postavena na vlastním pozemku, začala se stavět v roce 1973. Chata má sedlovou střechu, strop nad 1.p. betonový, nad přízemím a podkrovím trámový dřevěný.

Příjezdová komunikace - obecní, nezpevněná, lesní, dojezd k chatě ale možný. Sítě inženýrské -elektřina 220 a 380V, voda přes vlastní studnu ( 24 m) s čerpadlem a rozvodem do chaty, svod splašků do žumpy.

Chata je kompletně zařízená včetně nábytku, kuchyňské linky, elektrickým sporákem, postelemi a je ihned k obývání. Koupelna s vanou, má dvě toalety. Na podlaze položeno PVC a koberec v pokojích. Vytápění chaty je řešeno kamny na tuhá paliva. Ohřev teplé vody přes elektrický bojler.

Kolem chaty terasa 32 m2, z které je příjemný pohled do zeleně. V 1PP garáž, kde menší auto zaparkuje. Velmi dobře situovaná chata na pozemku, který je svažitý, není oplocen. Okolní zástavba jsou také chatky, kde každá má svůj pozemek.

Základní občanskou vybavenost najdete spíše v Kostelci nad Černými lesy či v Kouřimi.

Výborné dopravní spojení do Prahy buď autem po 2 1 či autobusovou dopravou z obce Barchovice ( směr Kolín a Sázava ), v obci Zásmuky stanice vlaku nebo z Prahy - autobusem č. 381 (od metra C Háje) do Ždánice (stanice U Jánů), kde čeká autobus č. 421, který jede do Barchovic (stanice je u bývalé hospody).

Obec Hryzely je vesnice v okrese Kolín, která je součástí obce Barchovice. Nachází se asi 1,3 km na jihovýchod od Barchovic. V roce 2011 zde bylo evidováno 138 adres, převážně rekreačních chat. Východním okrajem vsi protéká řeka Výrovka, která je levostranným přítokem Labe.

Myslím si, že tato je skvělá pro rodinky či milovníky lesů a houbaření.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Lokalita

Barchovice