Prodej bytu 3+kk (Prodáno)

Praha 14 - Farkašova

8 790 000 Kč
Kód nabídkyN62325
Dispozice bytu3+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha78 m2
Užitná plocha78 m2
Stav objektuNovostavba
Typ domuPatrový
Číslo podlaží2
Počet podlaží4
VlastnictvíOsobní
Balkon8 m2
Rok výstavby2015
Umístění objektuKlidná část obce
PENB: Náročnost budovyC - Úsporná

Popis

Přestěhujte se do Kyjí. Soccer Reality Vám exkluzivně nabízí na prodej vybavený, na míru zařízený a vkusně laděný byt 3+kk/B/G s 78 m2 v pražských Kyjích. Byt se nachází v 2NP, orientace je na jihovýchod.

Po vstupu vás přivítá předsíň s odkládacím prostorem. Pokud nevyužijete tuto variantu, určitě uvítáte komoru, která je součástí vstupního prostoru. Je prostorná, dá se zde uložit mnoho věcí. Z předsíně se dostanete do všech ostatních prostor. Obývací pokoj je zařízený moderní a plně vybavenou kuchyňskou linkou (americká lednice, myčka, trouba, indukční deska, digestoř, mikrovlnná trouba). Balkon (zasklený) v tomto pokoji nabídne výhled do okolí. Ložnice nabídne vestavěné skříně na míru a postel. Třetí pokoj je také neprůchozí, disponuje vestavěnou skříní a je orientován na východ. Koupelna je s vanou a přípravou na pračku. Toaleta s mini umyvadlem je zvlášť. V celém bytě jsou nové vnitřní dveře od firmy Sapeli, zároveň je byt krásně esteticky sladěný a velmi dobře udržovaný.

K bytu náleží dvě garážová parkovací stání v podzemních garážích. V okolí domu je možné zaparkovat další auta.

Bytový komplex v Kyjích je výbornou kombinací klidu a ruchu velkoměsta. Lokalita jako taková je tichá a příjemná, do centra města se ale autem dopravíte během chvíle. K dispozici je i autobusová zastávka Sicherova, odkud se svezete na Černý Most nebo do Holešovic. V okolí najdete několik restaurací, fitness, mini-market. OC Letňany nebo zmiňovaný Černý Most jsou v dojezdové vzdálenosti 5-ti minut.
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Lokalita

Praha 14 - Farkašova