Prodej bytu 3+1 (Prodáno)

Praha 9 - Bílinská

6 300 000 Kč

Cena včetně provize realitní kanceláře a právních služeb

Kód nabídkyN62772
Dispozice bytu3+1
Druh objektuPanelová
Celková podlahová plocha54 m2
Užitná plocha61 m2
Stav objektuPo rekonstrukci
Typ domuPatrový
Číslo podlaží3
Počet podlaží8
VlastnictvíOsobní
Sklep1 m2
K dispozici od31.1.2022
PENB: Náročnost budovyC - Úsporná

Popis

Nabízíme Vám k prodeji byt 3+1 se zasklenou lodžií, který se nachází na Praze 9 v ulici Bílinská. Byt se nachází ve 2. patře zrekonstruovaného panelového domu s výtahem. Celkem má dům 8 podlaží a nyní 23 bytových jednotek.

Byt se nabízí částečně vybavený, ostatní vybavení může také za poplatek zůstat. Po vstupu vás přivítá předsíň s úložnou stěnou, kam si odložíte jak kabáty, tak boty. Z předsíně se dále dostanete do všech ostatních prostor. Obývací pokoj je útulný, a přitom nabídne vše, co od něj očekáváte. Pohodlí vám zajistí rozkládací sedací souprava se stěnou a pracovním koutem na PC. Z obývacího pokoje můžete vstoupit na zasklenou lodžii, z které je pohled do vnitrobloku a zeleně. Samozřejmě můžete lodžii i v zimních měsících využít na sezení či uložení některých věcí. Nyní je z obývacího pokoje vstup do samostatné kuchyně, ale jednoduchou rekonstrukcí je možné prostor otevřít a mít obývací pokoj s kuchyňským koutem. Kuchyňská linka skvěle zapadne do prostoru, nabídne lednici, sporák s troubou a místo pros stůl se židlemi. Jídelní stůl poslouží i jako místo k posezení s přáteli. Obě ložnice jsou otočeny na opačnou stranu než obývací pokoj, mají samostatné vchody a nabídnou komfort samostatných pokojů. Z chodby je ještě vstup do koupelny, která je s toaletou a vanou.

Dispozice místností: Obývací pokoj 15,22 m2, kuchyně 9,44 m2, ložnice 11 a 7 m2, koupelna s toaletou 5,8 m2, předsíň 5,8 m2, lodžie 6,99 m2 a komora 1 m2.

Měsíční poplatky vycházely okolo 5.000,-.

Byt je ideálním řešením pro menší rodinku nebo či pro pár, případně jako investiční byt. V této lokalitě byt pronajmete kolem 15.000,- plus poplatky. Velkou výhodou nemovitosti je určitě její poloha či smysluplným uspořádáním bytu.

Lokalita je strategickým místem pro život. Stanice metra Střížkov je vzdálená 5 minut chůze. V nejbližším okolí najdete školku, školu, městský úřad, potraviny, supermarket či park Přátelství, kde si skvěle zasportujete. Autem se do 10 minut dostanete do OC Letňany.

Nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem, s kterým rádi pomůžeme. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího dle vlastních kritérií.

Lokalita

Praha 9 - Bílinská