Prodej bytu 2+kk (Prodáno)

Rokytnice nad Jizerou

6 240 000 Kč
Kód nabídkyN62346
Dispozice bytu2+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha40 m2
Užitná plocha40 m2
Stav objektuNovostavba
Typ domuPatrový
Číslo podlaží2
Počet podlaží4
VlastnictvíOsobní
K dispozici od7.11.2021
PENB: Náročnost budovyB - Velmi úsporná

Popis

Rád bych vám nabídl prodej bytové jednotky o výměře 40 m2 a dispozici 2+kk, Dolní Rokytnice - Studenov.

Bytová jednotka, která je v osobním vlastnictví, se nachází ve 2NP cihlové novostavby bez výtahu. Dům má celkem 4NP. Dům byl postaven v roce 2014 a je přímo u jedné ze sjezdovek.

Byt se skládá z předsíně 3,15 m2, ze které je vstup do koupelny s toaletou 3,6 m2, pokoje s kuchyňským koutem 19,4 m2 a ložnice 11,4 m2. Koupelna je se sprchovým koutem. Všechna okna jsou dřevěná. Byt se prodává kompletně zařízený, takže ho lze rovnou využívat či pronajímat. Vytápění bytu je ústřední centrální (celkově jsou náklady na byt velmi nízké). Na podlaze je položen koberec v pokoji a předsíni, dlažba je položena v koupelně. Celkové měsíční náklady na provoz bytu jsou cca 1.500 Kč bez elektřiny, z této části je Fond oprav 400 Kč. Půdorys bytové jednotky je k nahlédnutí na plánku u inzerátu.

V domě je celkově 25 bytových jednotek. Někteří vlastníci byty dále podnajímají, někteří je využívají pro svou potřebu. Výhodou je, že v domě je restaurace, kde vaří vynikající jídla. Je možné využívat lyžárnu. V okolí domu a na vlastním pozemku je dále posezení a dětské hřiště. Příjezd k domu je možný po asfaltové komunikaci.
Součástí prodeje je pozemek pod domem, pozemek kolem domu a parkovací stání.

Rokytnice nad Jizerou je město a horské letovisko v západních Krkonoších. Nachází se v Libereckém kraji, v okrese Semily, v protáhlém údolí Huťského potoka mezi masivy hor Stráž (782 m), Čertova hora (1022 m) a Lysá hora (1344 m) a podél levého (východní) břehu řeky Jizery. Žije zde přibližně 2 600 obyvatel. Rokytnice nad Jizerou je významné turisticko-sportovní centrum Západních Krkonoš a takové lyžování na Lysé Hoře je vynikající.
Ve městě je několik autobusových linek, které spojují město Rokytnici nad Jizerou s Tanvaldem, Harrachovem nebo Vrchlabím. Najdete zde plno obchodů a obchůdků, restaurací a kaváren, samozřejmostí je městský úřad, pošta a bankomaty.

Volný ihned.

Nemovitost je možnost financovat Hypotečním úvěrem, se kterým vám rádi pomůžeme.

Prohlídky jsou možné 7 dnů v týdnu, budeme se těšit na tu vaši.
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Lokalita

Rokytnice nad Jizerou